Nyomtatás
2020. február 17., hétfő 10:38

1000 fa ültetése Csurgón Kiemelt

Felhívom a tisztelt csurgói lakosok figyelmét, hogy Csurgó 1000 éves fennállásának tiszteletére Csurgó Város Önkormányzata elindítja az 1000 fa ültetése Csurgón programot, melynek keretében a csurgói lakosok a mellékelt igénylőlapot kiöltve facsemetéket igényelhetnek az Önkormányzattól, melyeket Csurgón a saját ingatlanaikon ültethetnek el a következők szerint:

Azok a csurgói lakosok, akik a mellékelt igénylőlapot kitöltve és aláírva eljuttatják az Önkormányzathoz, és vállalják az „1000 fa ültetése Csurgón” programban foglalt feltételeket, egy 3 facsemetéből (1 darab meggyfa csemete, és 1-1 darab ostorfa és kőris suháng) álló csomagot fognak kapni. Ezeket a csemetéket az igénylő köteles az átvétel után a saját csurgói ingatlanán (pl. kert, zártkert, udvar, szőlőhegy, stb.) elültetni, az elültetett fácskákról köteles fotókat készíteni és azokat az önkormányzatnak 2020. május 31-ig a hivatal@csurgo.hu e-mail címre megküldeni.

Családonként, egy fő nyújthat be igénylőlapot, és minden igénylő csak egy ültető csomagot kaphat. A csemetéket tartalmazó csomag várhatóan 2020. március végén vehető át díjmentesen az Önkormányzattól. Az igénylőket az átvétel helyéről és időpontjáról a későbbiekben értesítjük.

Közterületekre a lakosoknak fákat ültetni tilos! Az igénylőlapok a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatal (8840 Széchenyi tér 2.) portáján átvehetők, valamint a www.csurgo.hu weboldalról is letölthetők.

Az igénylőlapok benyújtásának határideje: 2020. március 10.

Kérjük, hogy a kitöltött, aláírt igénylőlapokat a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatal (8840 Széchenyi tér 2.) portáján adják le, vagy e-mailben, szkennelve a hivatal@csurgo.hu e-mail címre küldjék meg.

Csurgó, 2020. február 13.

Füstös János s.k.
polgármester

 

Igénylőlap letöltése:

Megjelent: 2713 alkalommal