Nyomtatás
2020. június 15., hétfő 06:46

Virágos Magyarország pályázati felhívás Kiemelt

Versenyfelhívás:

VMO viragos balkonok logo BLACK

https://palyazat.viragosmagyarorszag.hu/

2020-ban sem maradhat el hazánk évtizedes hagyományokkal rendelkező környezetszépítő versenye, a Virágos Magyarország, amelyben idén a virágos balkonok és előkertek mérik össze szépségüket.

Ebben az évben a megszokottól eltérően nem a helyi közösségek és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják a szervezők hazánk legrégebbi, egyben legnépszerűbb környezetszépítő versenyében. Az idei megmérettetés célja, annak bemutatása, hogy milyen szépek az ország balkonjai és előkertjei, és milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen.

Pályázni összesen 6 db balkonkerti/előkerti fotóval és egy legfeljebb 400 karakteres leírással lehet, 2 kategóriában („Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert”). A szervezők a fotókat július 1-jéig várják a palyazat.viragosmagyarorszag.hu weboldalon a regisztrációt követően. Nemcsak a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályaművek beküldői kapnak értékes kertészeti utalványokat, de a közönség kedvencei is elismerésben részesülnek.

 

 

Megjelent: 1723 alkalommal