Nyomtatás
2020. szeptember 29., kedd 07:46

Több csurgói intézményben is ózonos fertőtlenítést végeznek Kiemelt

Vegyszermentes ózonos fertőtlenítést végeznek több csurgói intézményben a koronavírus elleni minél hatékonyabb védekezés érdekében. Csurgó Város Önkormányzata a fertőtlenítést a városháza emeletén, valamint udvari épületében, a Sótonyi László Sportcsarnok, Mókuskert Óvoda, Hétszínvirág Óvoda, Mesevár Óvoda, Városi Bölcsőde, továbbá a Csurgói Városi Szociális Intézmény Basakuti, valamint Arany János utcai intézményében végezteti el.

Az ózongenerátoros fertőtlenítés háromezerszer gyorsabb és ötvenszer hatékonyabb mint bármilyen vegyszeres eljárás. Hatékonyan használhatók az ózongépek mindenhol, ahol a bakteriális és más szerves szennyeződések és a hozzájuk kapcsolódó szagok megszüntetése alapvető higiéniai követelmény, és ahol erre a célra jelenleg káros vegyi anyagokat használnak. Különösen ajánlott azokon a munkaterületeken, ahol sok ember csoportosul mint például: egészségügyi intézmények, szállodák, éttermek, iskolák, bankok, stb.

A kivitelező MRT CLEAN KFT helyi vállalkozás tájékoztatott: Az ózongenerátoros fertőtlenítés alkalmazásával ezidáig a Hétszínvirág Óvodaa Csurgói Városi Szociális Intézmény Arany János utcai intézménye, a Városi Bölcsőde, a Mókuskert Óvoda és a Sótonyi László Sportcsarnok fertőtlenítése történt meg. A fennmaradó intézményekben a munkálatok várhatóan ezen a héten péntekig fejeződnek be.  

Megjelent: 702 alkalommal